Velkommen til sæsonens sidste hjemmekamp, som er mod Grindsted GIF – det øjeblikkelige tophold i 1. division. Grindsted har gjort det bemærkelsesværdigt flot gennem flere sæsoner, men toppen af 1. division er meget tæt, og vi vil meget gerne drille dem i kampen om oprykning til Ligaen.  

Vores unge løver kan spille frit i forsøget at nå en 8. plads. Sidste sæsons hjemmekamp mod Grindsted gav os en sejr på 28 – 26, og jeg ved, at drengene vil gøre meget for at gentage det resultat og få nedlagt sydjyderne i sæsonens sidste hjemmekamp i turneringen. Vi har haft 14 dages turneringspause som følge af landsholdssamling, og den er bl.a. brugt på at slå IF Skovbakken i Santander Pokal-Cuppen, hvor vi nu er klar til den runde, hvor Ligaholdene træder ind i turneringen.

Derudover har der været plads til en hyggelig aften hos to af vores gode sponsorer, hvor An Odder Beer bød på ølsmagning og Tiltman på Vikingegryde, så depoterne er fyldt godt op til at sende Grindsted hjem med et nederlag i bagagen.

I den kommende pokalkamp trækker vi forhåbentlig et af de spændende Ligahold på hjemmebane, og det vil være fint at kunne drille dem, ligesom vi har tænkt os at gøre det mod Grindsted GIF i dagens opgør. Drengene er fit for fight til begge dele, og jeg håber, at I kære fans møder talstærkt op og giver vores blå drenge en ekstra hånd, så vi kan skabe lidt ravage i top-striden.

Herfra skal der lyde en stor tak for jeres opbakning gennem hele sæsonen. Det er en fornøjelse at være i Spektrum sammen med så mange dejlige Odder-fans - ikke kun i Fort Spektrum, men også til mange af udekampene har vi været talstærkt og højlydt repræsenteret. Endnu en gang kæmpe tak for det og lad os nu give den max gas, så vi kan at blæse Grindsted ud af banen.

Jeg vil ønske dommere, officials, begge holds spillere og alle jer på lægterne en rigtig god håndboldkamp.

Henrik Bentsen

Odder Håndbold

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!