Odder Håndbold indbyder sammen med TV2 til Fanfest i Spektrum den 24. januar, når Danmark møder Polen i den sidste og måske afgørende puljekamp.  

Ud over VM-kampen på en 20 m2 storskærm, byder Fanfesten også på en masse sjove aktiviteter og oplevelser, præmier og mulighed for at udfordre Odders BoxerLiga-spillere – og det er ganske gratis at komme ind og være med i løjerne.  

Borgmesteren udfordrer liga-målmand – det kan du også
Borgmester Uffe Jensen har lovet at stille op til duel med Odder-målmanden Morten Dueholm. Her kan man få lejlighed til at se om borgmesteren kan oversætte politiske spin til finurlige skruebolde, så han kan passere de dygtige målmænd, som har redde mange straffekast i sæsonen. Men deltagerne får også mulighed for at udfordre de to liga-mælmand Morten Dueholm og Patrik Bols i en straffe-duel.  

Drop-in Zone med sjove spil og udfordringer
I Drop-in Zonen er der forskellige aktiviteter, spil og udfordringer på tværs af alder, køn og erfaring.Her kan man spille Street Handball med liga-spillerne, vise sine evner som stregspiller i kamp med store forsvarspillere, lave trickskud og præcisionsskud og meget mere..  

TV2-Play Loungeområde med sækkestole og iPads
TV2 Play laver et hyggeligt Loungeområde med Fatboys og iPads, hvor man kan slappe af og samle kræfter med et spil efter måske at have kæmpet sig igennem de mange aktiviteter og udfordringer..  

Sminke, boder og sjove TV-klip
TV2 opstiller en fotovæg hvor man kan få taget sit billede sammen med landsholdsspillerne og en Pep-talk-booth, hvor TV2 filmer fans opbakning til holdet. De bedste klip bliver vist for spillerne i Qatar og alle klip kommer på TV2’s YouTube-kanal. Man kan blive sminket i dannebrogs farver af TV2’s professionelle sminkør, og der bliver boder med salg af det officielle merchandice, mad og drikke og meget mere.  

Kendt TV2-vært binder aftenen sammen
Det hele bindes sammen af TV2-vært Ulrik Jönsson, som vil være bindeleddet til Håndbold-studiet og dermed TV2’s landsdækkende udsendelse, som bl.a. kommer til at sende klip fra Odder. Og man kan godt smøre stemmebåndet hjemmefra, idet TV2 bl.a. planlægger at sende nationalsangen fra Spektrum Odder.  

Fanfesten starter kl. 17.00 med to timers aktiviteter og opvarmning inden det kl. 19.00 går løs mod Polen i Qatar. Der er gratis entre til løjerne.    

Se video/teaser her på Odder Håndbold facebook

Nyt fra Odder Håndbold

Håndbolden sat på pause

Kampsponsor Montra Odder Parkhotel

Klar til lokalopgør

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Jacob for sponsorsamarbejde

Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!