Kampene afgøres på banen - og dog!


Sport er konkurrence om, hvem der er bedst - dygtigst til netop den sportsgren, der konkurreres i.Sådan er det også med håndbold - kampene afgøres inden for de 40 gange 20 m på banen. Men forudsætningerne spillerne går derind med kan være vidt forskellige.

 

For penge kan du købe de bedste spillere, du kan for penge købe optimale træningsbetingelser, de bedste trænere, kort sagt optimale forhold til at koncentrere sig om håndbold. I sidste sæson, hvor vi spillede med i ligaen blev udarbejdet en liste over hvor mange points holdene fik og hvor mange penge, de havde til rådighed. Ikke overraskende, men alligevel lidt nedslående, var der fuldstændig overensstemmelse mellem antal points og hvor mange penge, man havde til rådighed.

 

I Odder Håndbold Elite erkender vi denne sammenhæng - men vi bliver ved med at stritte imod! Vi vil gerne bevise, at vi kan bide skeer med de store uden at have samme økonomi. Men vi mener også at have gjort den erfaring af bl.a. det korte ophold i ligaen, at "bare" nogle 100.000 kr. mere kan gøre en pæn forskel på vore muligheder. Så derfor bliver vi ved med at være lidt pågående i vores bøn om endnu mere støtte fra vores sponsorer - og i vores jagt på nye sponsorer. Men udlæg det endelig ikke som utaknemmelighed - vi føler at vi har en rigtig god opbakning - vi vil bare så gerne lige kunne give den en tand mere!

 

Ambitionen hedder liga, men vi er indstillet på, at vi med et stort set spritnyt hold nok skal bruge et par sæsoner på at nå derop igen. Vi ser frem til at den kommende sæson under alle omstændigheder vil byde på mange rigtig spændende og gode håndboldkampe i 1. division.

 

"Vippen" er med på turen....

I erhvervsklubben Vippen er vi spændt på at følge vores nye, unge og ambitiøse hold. Vi forventer at se et ærgerrigt HOLD, der går til den og vil ud over stepperne med hurtigt, direkte og intelligent håndbold.

 

Før hver hjemmekamp "varmer vi op" med lidt godt til maven og ganen, som regel i Panoramasalen her i Spektrum. Ingen tvivl om, at det skal være hyggeligt, men der skal også være plads til at lære hinanden bedre at kende og til at høre nogle fornuftige ord - mest om håndbold, naturligvis. Vores nye træner Mads Brandt vil hver gang møde op og gøre status over situationen og selvfølgelig komme med sit syn på kampen. Og som medlem er du meget velkommen til at stille spørgsmål - jo mere vi ved om holdet, jo sjovere bliver det. Muligheden for spørgsmål er der i øvrigt også efter kampene - ved Aftertalk i foyeren.

 

Det er i Vippen, det sker...

Vi har rigtig mange gode medlemmer i Vippen, godt humør og en rigtig god stemning. Og så er der altid plads til flere! Vi vil meget gerne have flere medlemmer. Det er det naturlige sted at starte, hvis du og din virksomhed vil være med til at sikre fortsat tophåndbold i Odder - til glæde for dig selv, din virksomhed og dine medarbejdere, for byen og for at sikre, at Odder stadig er et attraktivt sted at bo - en by med gang i, en by der vil mere end at være ret OK.  

 

Vi minder vores medlemmer om, at der stadig er en flot bonus på at skaffe nye medlemmer - men ellers er du meget velkommen til at kontakte vores sponsorkontakt Peter Frost Astrup på tlf.: 28735690 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Og husk: Som VIP-medlem har du ret (nærmest pligt) til at heppe ekstra højt og stærkt på de blå! 

Nyt fra Odder Håndbold

En spændende – og lidt vemodig – håndboldaften venter

Vi vil blande os i Top-striden

Byens Hold ser ud til at have fundet melodien

Anders Høj bliver ny chef træner i Odder Håndbold.

Lidt af hvert …

Sponsor i Odder Håndbold

Overvejer du at blive sponsor / samarbejdspartner i Odder Håndbold, så tjek vores sponsormateriale her.

Erhvervsnetværk i Odder

Vil du vide mere om fordelene, Se mere her eller kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
Live update app

Hent app til live opdatering på iphone eller android.
Hent app her.

Byens hold

Herreholdet i Odder Håndbold er “Byens hold”
Se holdet her!